Om oss

CA Klinikken er grunnlagt av lege og plastikkirurg Larine Elise Osa. Klinikken oppstod som et ønske og en visjon om å kunne tilby behandling innen kosmetisk medisin i trygge omgivelser, med høyt faglig nivå og fokus på naturlige resultater.

Behandlingene innenfor kosmetisk medisin stiller i stor grad krav til nøyaktighet, erfaring og medisinsk kunnskap og kompetanse.

Møt våre ansatte

Ta kontakt og avtal en gratis konsultasjonstime.

Larine Elise Osa
Spesialist i plastikkirurgi

Larine er født og oppvokst i Florø. Hun flyttet til Bergen i 2000.

Hun gjennomførte først sykepleierutdannelsen. Etter dette utdannet hun seg til lege ved Universitetet i Bergen. Larine har etter dette blitt spesialist i plastikkirurgi.

Birgitta Marie Ivarsen
Spesialist i plastikkirurgi

Dr. Birgitta Marie Ivarsen (f.1977) er utdannet lege ved Medizinische Universität Lübeck i Tyskland. Ble spesialist i plastikkirugi i 2015 og har siden det arbeidet som overlege ved Plastikkirurgisk avdeling, Haukeland sykehus. Har spesielt jobbet mye med hudkreft/melanom og barn med misdannelser.

Dr. Ivarsen er som lege opptatt at hver enkelt pasient skal få individuelt tilpasset behandling. Særlig i et kosmetisk øyemed er det viktig å diskutere hva den enkelte ønsker å oppnå med behandlingen. 

Agnete Therese Hatland
Hudpleier

Agnete er smilende og blid med stor lidenskap for hud og hudhelse. Hun har drevet som hudpleier i mange år og nå er vi i CA Klinikken så heldig å få ha henne med på laget.

Agnete driver både med diverse kjemiske peelinger, vipper og bryn, voksing, massasje og Dermapen.

Hvorfor skal du velge CA Klinikken?

 1. Høyt faglig nivå
  Vi holder høyt faglig nivå og tilbyr kun behandlinger med dokumentert virkning. All injeksjonsbehandling blir utført av lege og plastikkirurg.
 2. Naturlige resultat
  Vi ønsker ikke å bidra til overbehandling. Vi har stort fokus på naturlige resultater der man fremhever/fornyer naturlige trekk i ansiktet.
 3. Lokaler
  Vi holder til i hjertet av Fana. Her ligger lokalene diskret plassert kun 5 minutters kjøring fra Lagunen Storsenter. Vi kan tilby gratis parkering rett utenfor klinikken.
 4. Tid
  Vi tar oss god tid til hver enkelt kunde og vi skreddersyr behandlingen som vil passe best til deg.

Kosmetisk medisin

Kosmetisk medisin består av ulike ikke-kirurgiske behandlinger. Her har man som målsetning å reversere noen av endringene i ansiktet som oppstår som følge av aldring.

Dette kan være:

 • Forbedring av hudkvaliteten som for eksempel redusere antall linjer i huden, øke spenst og elastisitet, gi ekstra glød til huden, gi en jevnere hudtone.
 • Gjenskape volum for eksempel i kinn.
 • Fremheve konturer i ansiktet for eksempel kjevelinjen.

Vi har som ønske å hjelpe deg med en trygg og effektiv behandling som er tilpasset nettopp deg og dine behov.

Hos CA Klinikken Kosmetisk medisin vil vi fokusere på:

 • Injeksjoner med neurotoxiner eller “Toxin” for behandling av rynker
 • Injeksjoner med fillere
 • Behandling med skinbooster
 • Hudpleiebehandling med peeling
 • Salg av gode hudpleieserier
 • DermaPen 4 / Mikroneedeling

Vi holder til i hjertet av Fana kun 5 minutters kjøring fra Lagunen Storsenter. Alle behandlinger vil bli utført av lege og plastikkirurg.