Leppefiller

Leppefiller i Bergen

Det finnes det mange grunner til å benytte deg av leppefiller - alt fra forstørrelse av lepper til mer definering og fuktighet eller for deg som ønsker å redusere rynker rundt munnen. Ved hjelp av naturlige og godt utprøvde fillere, har du alle forutsetninger for å oppnå ønsket resultat.

Vi i CA Klinikken holder til i Bergen og benytter oss av hyaluronsyre i våre leppefillere. Hyaluronsyre er et polysakkarid som forøvrig eksisterer naturlig i deler av kroppen. Dette er årsaken til at leppefillere ikke har permanent varighet og betraktes som en reversibel prosedyre, siden kroppen produserer og bryter ned hyaluronsyre daglig.

Er behandlingen med leppefiller smertefull?

Leppefillere kan være ubehagelig, så det er greit å være forberedt på at man vil kjenne på ubehag under prosedyren og ømhet i etterkant. Leppefillerene som vi bruker inneholder bedøvelsen Lidocain som vil hjelpe på ubehaget.

Ved behov setter man i tillegg lokalbedøvelse eller bruker bedøvelseskrem før man behandler.

Hvor lenge varer leppefiller?

Effekten av leppefiller er svært ulikt fra person til person. Som oftest varer en leppefiller i  ca 6 måneder.

For å bevare det perfekte resultatet er det anbefalt med oppfølgingsbehandling med jevne mellomrom. CA Klinikken holder til i Bergen og er grunnlagt av lege og plastikkirurg Larine Elise Osa - med en visjon om å tilby kosmetiske behandlinger i trygge omgivelser.

Vi stiller høye krav til nøyaktighet, erfaring og medisinsk kunnskap og kompetanse. For deg som pasient resulterer dette i behandlinger av høy kvalitet og gode resultater.

Ønsker du mer informasjon vedrørende leppefiller?

Kontakt oss i dag for konsultasjon!

Vi holder til i hjertet av Fana kun 5 minutters kjøring fra Lagunen Storsenter. Alle behandlinger i forbindelse med leppefiller vil bli utført av lege og plastikkirurg.

Bestill time i dag