Reverser aldringstegnene med en kosmetisk sykepleier (kosmetisk lege)

Ettersom årene går er det helt naturlig at huden eldes og den holder blant annet på mindre fuktighet enn tidligere. Med dagens enorme utvalg av behandlinger innen kosmetisk medisin, er det fullt mulig å reversere mange av endringene som oppstår som følge av aldring.

Behandlingene innenfor kosmetisk medisin stiller i stor grad krav til våre kosmetiske leger og sykepleiere - Nøyaktighet, erfaring og medisinsk kunnskap og kompetanse er svært viktig for å hjelpe deg som pasient.

For oss i CA Klinikken er kvalitet svært viktig, derfor vil du alltid komme i kontakt med en erfaren kosmetisk sykepleier eller lege når du besøker vår klinikk.

Gjenskap de naturlige forholdene i ansiktet

Etter flere tiår med kontinuerlig forskning innen kosmetisk medisin finnes det snart ingen grenser. Allikevel er vi tydelige på at vår målsetning handler om å gjenskape de naturlige forholdene i ansiktet ditt ved bruk av behandlinger med dokumentert effekt.  

Kosmetisk medisin

Kosmetisk medisin består av ulike ikke-kirurgiske behandlinger. Her har man som målsetning å reversere noen av endringene i ansiktet som oppstår som følge av aldring.

En kosmetisk lege kan hjelpe deg som trenger å:

•   Forbedre hudkvaliteten som eksempelvis reduserer antall linjer i huden, øker spenst og elastisitet, gi ekstra glød til huden, gi en jevnere hudtone.

•   Gjenskape volum for eksempel i kinn.

•   Fremheve konturer i ansiktet for eksempel kjevelinjen.

Våre behandlinger

•   Injeksjoner med neurotoxiner eller “Toxin” forbehandling av rynker

•   Injeksjoner med fillere

•   Behandling med Skinbooster

•   Hudpleiebehandling med peeling

•   Salg av gode hudpleieserier

Våre leger ønske å hjelpe deg med en trygg og effektiv behandling som er tilpasset nettopp deg og dine behov. Vi holder til i hjertet av Fana (Bergen) kun 5 minutters kjøring fra Lagunen Storsenter. Alle behandlinger vil bli utført av en kosmetisk lege med lang erfaring.

Bestill time i dag