Klinikken for deg som har behov for ansiktsbehandling

Huden i ansiktet er svært eksponert for både vær og vind, men også aldring setter sine spor i ansiktet. I dag trenger du heldigvis ikke å fortvile da det finnes mange alternative ansiktsbehandlinger på dagens marked.

For oss i CA Klinikken handler det om å skape naturlige resultater for deg som pasient. Vår klinikk har høy kunnskap og lang erfaring, samtidig som integritet er viktig i våre ansiktsbehandlinger. Vi ønsker derfor ikke å bidra til behandlinger med overdrevent resultat.

Våre ansiktsbehandlinger

  • Injeksjoner med neurotoxiner eller “Toxin” forbehandling av rynker
  • Injeksjoner med fillere
  • Behandling med Skinbooster
  • Hudpleiebehandling med peeling

Hos oss kan du stille høye forventninger til resultatet av ansiktsbehandlingen.

Hvorfor velge ansiktsbehandling hos oss i CA Klinikken

  1. Høyt faglig nivå - Vi holder høyt faglig nivå og tilbyr kun behandlinger med dokumentert virkning. All injeksjonsbehandling blir utført av lege og plastikkirurg.
  2. Naturlige resultater - Vi ønsker ikke å bidra til overbehandling. Vi har stort fokus på naturlige resultater der man fremhever/fornyer naturlige trekk i ansiktet.
  3. Lokaler - Vi holder til i hjertet av Fana. Her ligger lokalene diskret plassert kun 5minutters kjøring fra Lagunen Storsenter. Vi kan tilby gratis parkering rett utenfor klinikken.
  4. Tid - Vi tar oss god tid til hver enkelt kunde og vi skreddersyr behandlingen som vil passe best til deg.


Vi er klinikken for deg som forventer kvalitet i alle ledd og en ansiktsbehandling med perfekt resultat.Vi stiller høye krav til nøyaktighet, erfaring og medisinsk kompetanse i våre ansiktsbehandlinger.

Vi holder til i hjertet av Fana. Her ligger lokalene diskret plassert kun 5 minutters kjøring fra Lagunen Storsenter. Vi kan tilby gratis parkering rett utenfor klinikken.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende ansiktsbehandling og hvordan vi kan hjelpe deg!

Bestill time i dag