Hudbehandling for deg med sliten hud

Søvnmangel, stress, alderdom eller varierende klima er bare noen faktorer som påvirker huden din. Dette viser bare hvor følsom huden er, og hvor viktig det er å ta vare på den. Om huden ser sliten ut kan en profesjonell hudbehandling nettopp være det huden trenger for å komme i gang.

Dersom du ønsker finere hud kan du trygt benytte deg av oss i CA Klinikken - en klinikk i hjertet av Fana (Bergen)!

Vi har diskré beliggenhet og kan tilby moderne lokaler kun 5 minutters kjøring fra Lagunen Storsenter. Vi kan tilby gratis parkering utenfor vår klinikk.

CA Klinikken kosmetisk medisin ble grunnlagt av lege og plastikkirurg Larine Elise Osa. Klinikken oppstod som en visjon om å kunne tilby hudbehandlinger i trygge omgivelser, kombinert med høyt faglig nivå og fokus på naturlige resultater.

Våre hudbehandlinger

•   Injeksjoner med neurotoxiner eller “Toxin” forbehandling av rynker

•   Injeksjoner med fillere

•   Behandling med Skinbooster

•   Hudpleiebehandling med peeling

Konsultasjon for best resultat

Før vi setter i gang med hudbehandlingen foretar vi en grundig konsultasjon slik at vi blir bedre kjent med hudtypen din. På den måten kan du stole på at du får rett hudbehandling for din hud, når du benytter deg av vår klinikk.

Prisbelønte produkter i etterkant av hudbehandlingen

For å kunne bistå deg best mulig etter behandlingen anbefaler vi deg å ta i bruk våre prisbelønte produkter, og som garantert vil hjelpe deg med å bevare det fine resultatet lengst mulig. Per nå forhandler vi alle produkter i serien fra dr. Schrammek, og den prisbelønte serien fra USA, Skinbetter Science - Som er en ny innovativ hudpleie serie fra USA som har vunnet utallige priser.

Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss i CA Klinikken dersom du ønsker mer informasjon om våre hudbehandlinger!

Bestill time i dag